Wat is jouw grootste kostenpost?

Je grootste kostenpost, dat is het geld dat je had kúnnen verdienen, maar hebt laten liggen. Gewoon door de blinde vlekken in je bedrijf: processen die niet zijn geoptimaliseerd, je hebt te veel zelf willen doen, je mist een strategisch actieplan of er zijn onzichtbare bottlenecks … Misschien wordt het tijd om dit aan te pakken en je verdiende geld op te strijken?

Met Sideways helpen we je groeien door de bottlenecks in kaart te brengen. En door je verschillende departementen beter te laten samenwerken.  

Connect your dots: voor ondernemers met ambitie

In een kleiner bedrijf is er geen sprake van departementen. Meerdere taken (sales, marketing, HR...) liggen bij de zaakvoerder of bij één collega. Ook als ondernemer aan het roer van een eenmanszaak of kleine kmo ben je verantwoordelijk voor het krachtig fundament van je zaak. Belangrijk dat je sales, marketing, communicatie, medewerkers- en klantenbeleving op één lijn liggen. 

Hoe doe je zoiets? Welke principes zijn essentieel en wat kunnen ondernemers in hun eigen groei als kmo of eenmanszaak leren van de processen bij grotere bedrijven? Waaruit bestaat een krachtig fundament en waarom is het zo belangrijk om dit regelmatig in vraag te stellen en bij te sturen? 

Als antwoord op de vragen van onze klanten, sloegen Elien, Karen en ik, Sarah, onze handen, kennis en expertise in elkaar. We ontwikkelden ‘Connect Your Dots’, voor doeners met ambitie. Een traject in drie maanden, de eerste start eind september. 

Voel je je aangesproken? 

Contacteer me dan, want voor ons netwerk doen we iets heel speciaal. Meer info vind je in onze brochure.

Enthousiaste groeten,

Sarah

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x